Per què hi ha tanta polèmica amb la nova bossa de mà de Louis Vuitton?

per Redacció, el 23 de setembre de 2022 a les 06:00
Louis Vuitton, una de les firmes de luxe més conegudes del món, ha llançat un nou producte que ha sorprès a tots els seus clients: una bossa per recollir els excrements dels gossos.

Es tracta de la miniatura d'un dels seus dissenys més famosos: la bossa Speedy, creada l'any 1930. Aquest model és més petit i té un preu de 916 euros, sent més barat que l'original. Tot i que molts donen suport a la iniciativa, molts d'altres creuen que el preu és excessiu per la seva funció.

 
@santiagochavezirus Caímos en la trampa 🤙🏻😔 #louisvuitton #santichavez #peru #peruano #compras ♬ sonido original - Santiago Chávez 🇵🇪

El tiktoker peruà Santiago Chávez ha compartit un vídeo al seu TikTok presentant aquest nou producte de la marca i sembla que a alguns no els ha fet gaire gràcia. En el vídeo apareix anant a comprar la bossa i molts han comentat que amb aquesta quantitat de diners, a molts països d'Amèrica Llatina, pots pagar la matrícula d'un grau universitari.

 
@santiagochavezirus Espero poder ayudar a gente que en verdad lo necesita! ❤️ #santichavez #peru #peruano ♬ sonido original - Santiago Chávez 🇵🇪

Davant de les crítiques rebudes, el famós tiktoker ha decidit fer un vídeo explicant que en realitat no ha comprat la bossa i que els seus comentaris l'han fet reflexionar: "Molts de vosaltres em vau criticar i, en llegir els comentaris, se'm va acudir regalar aquests diners a gent que sí que ho necessiti. Així que li regalaré 500 sols [uns 130 euros] a cinc de vosaltres".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: