patrocinat

Forma't a la millor escola d’interpretació a càmera de Catalunya (sortegem 1 mes gratis!)

per Redacció, el 21 de setembre de 2022 a les 13:50
Descobreix l’Estudi Karloff i els 5 tips que et portaran a fer realitat el teu somni
 


T’han agradat aquests consells? Tots ells ens els han dit l’equip docent d’Estudi Karloff. 

Aquest curs 2022-2023 ofereixen 3 tipus de formació extraescolar: un curs anual (d’octubre a juny) i dos intensius - un per Setmana Santa i un a l’estiu-. I tots tenen nivell d'iniciació (per si és la teva primera vegada) i avançat (per si ja has fet interpretació a altres llocs).
 
Per la formació anual (que comença aquest octubre) fan classes de 2,5 hores la setmana, i tenen grups de dimecres a divendres per les tardes i dissabtes als matins. 

Si tens entre 13 i 24 anys i t'agradaria formar-te a l'Estudi Karloff, omple aquest qüestionari sense cap compromís i es posaran en contacte amb tu. A més, fent el qüestionari entraràs a un concurs per GUANYAR UN MES DE CLASSE GRATUÏT! Aprofita aquesta oportunitat!

Si vols estar al dia de tots els cursos que fan, pots seguir-los al seu insta @estudikarloff, tik tok @lakarloff o escriure'ls un mail a joves@estudikarloff.com o visitar la seva web.


Arxivat a:
CONSELLS, tv, cine, actriu, actor
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: