Sents que et cauen molt els cabells? Aquests en poden ser els motius

per Redacció, el 8 d'octubre de 2022 a les 06:00
L'estrès del dia a dia, no cuidar adequadament el cabell, l'alimentació i factors hormonals i ambientals són els principals causants de l'alopècia femenina. I és que la caiguda del cabell afecta el 20% de les dones i és un problema que pot començar a l'adolescència.

De fet, segons les dades recollides per Kérastase, el 40% de dones d'entre 25 i 34 anys està preocupada per la caiguda del cabell. "La caiguda dels cabells ja no respon, com abans pensàvem, només als canvis d'estació com la tardor o la primavera, sinó que avui dia només és un de molts factors", assegura Daniel Maya Noguez, responsable de màrqueting de Kérastase.

L'estil de vida que portem no ajuda gens a evitar la caiguda de cabell, sinó que empitjora la situació. El normal és perdre entre 40 i 100 cabells al dia, però superar la xifra pot ser un problema. A més, pot tenir molts efectes psicològics negatius, per això és important prendre consciència i aplicar mesures que evitin la seva caiguda.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: