Anuel AA i Karol G han tornat? Això és el que opinen els fans

per Redacció, el 22 de setembre de 2022 a les 06:00
El febrer del 2021, Anuel AA i Karol G van decidir seguir camins separats després de 3 anys de relació. "Si ja només acceptar-ho és difícil, imagina haver-ho de fer davant milions de persones. Per molt de temps, intentem allunyar la nostra relació de les xarxes socials per cuidar-nos. Mai utilitzem la nostra relació per fer màrqueting ni avui, ni fa gairebé tres anys que tot va començar", deia Karol G a les seves xarxes socials, on va desmentir que hi hagués terceres persones involucrades en la ruptura.

Poc després de deixar-ho, Anuel AA va començar a sortir amb Yailin, una jove dominicana. El passat 11 de juny es van casar, però sembla que han posat punt final a la relació. Així ho demostrava la jove amb unes indirectes al seu Instagram: "No entenc com pots ser tan poc home; si abans ho vas fer clarament ho faries de nou, malmetent i malmetent persones, jo em vaig entregar al 100%, on tu eres un 20%. Tot venim de baix. Qui va dir que sols no es pot?".

 

Sembla que el motiu de la ruptura pot ser una infidelitat i hi ha hagut una sèrie de coses que han fet pensar als fans que la tercera persona és la Karol G. I és que en un dels seus directes d'Instagram es va poder escoltar de fons una veu masculina que molts han identificat com la d'Anuel. A més, Karol G ha tornat a publicar a Instagram les seves fotos amb ell, les mateixes que havia arxivat en tallar la relació.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: