Nous testimonis confirmen que aquest famós ha estat infidel a la seva parella

per Redacció, el 23 de setembre de 2022 a les 06:00
Adam Levine es troba en un dels moments més complicats de la seva carrera. Després d'anunciar que ell i la seva dona, Behati Prinsloo, estan esperant el seu tercer fill, han aparegut diversos testimoni que asseguren que ha estat infidel a la seva dona.

La primera a pronunciar-se va ser la model i influencer Sumner Stroh, compartint la seva experiència i una sèrie de missatges on es podia veure a l'artista enviant-li missatges fora de lloc. Fins i tot li va demanar si li semblava bé que li poses el seu nom al seu tercer fill. Adam, però, va assegurar que no havia tingut cap aventura i que només havia enviat algun missatge que no tocava i del qual se'n penedia.


Ara, però, la que va ser la seva instructora de yoga fa 11 anys, Alanna Zabel, també ha assegurat haver rebut missatges pujats de to per part de l'artista. Va explicar que, un dia, després d'una classe de yoga, va rebre un missatge que deia: "M'encantaria passar un dia sencer amb tu despullat". Aquest tipus de missatges van tenir conseqüències per Alanna, ja que la seva parella d'aquell moment es va posar gelós i la va maltractar: "Va ser un moment destructiu que va canviar la meva vida i quan li vaig dir a Adam ho va ignorar, mai no es va disculpar i es va evaporar de la meva vida en un dels moments més devastadors".
 

L'humorista Maryka tampoc ha dubtat a compartir algunes captures de pantalla on l'artista assegurava estar "obsessionat" amb ella. I és que, tot i estar casat, Adam no tenia cap problema en enviar missatges dient: "distreu-te amb mi tenint sexe". A més, quan se li preguntava sobre la relació amb la seva dona s'excusa dient: "Sí (estic casat), però és una mica complicat. Les coses es posen difícils i això del vídeo no va ajudar. Em podria escapar".
 
@amakanumberone Men are the weakest link. #fyp #adamlevine #maryka #sumner ♬ original sound - Sumner Stroh

Finalment, Alyson Rosef també va compartir uns missatges on es veia com l'artista li deia: "No hauria d'estar parlant amb tu, saps? Vaig dir que mai més buscaria noies calentes com tu".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: