Logotip de Adolescents.cat

Mor als 33 anys Jamie Roy, DJ molt famós a les discoteques d'Eivissa

per Redacció, el 23 de setembre de 2022 a les 09:37
El DJ, músic i productor Jamie Roy ha mort aquest dimecres als 33 anys, tal com ha comunicat la seva família a través de les xarxes socials. El jove era habitual a les discoteques més populars d'Eivissa, com ara Pacha i Amnesia.

"En Jamie era un fill, germà, nebot i tiet molt estimat entre els seus amics i companys tant de dins de la indústria de la música com de més enllà. Tots tenim el cor trencat", ha dit la família. El jove va començar la seva carrera organitzant festes a la seva ciutat natal de Dumfries, a Escòcia, però el seu èxit el va portar a viure a Eivissa des del 2015.


En la seva tasca com a productor, Roy havia llençat al gener el que serà el seu últim tema, Lauren, juntament amb Oden & Fatzo. El 2021 també havia publicat cançons com FantasySomethings Organ Belta. Els motius oficials de la seva mort no han estat revelats, però The Scotish Sun ha explicat que ha perdut la vida "de forma sobtada".

Altres notícies que et poden interessar




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: