Aquest actor de Riverdale ha estat condemnat a cadena perpètua

per Redacció, el 23 de setembre de 2022 a les 06:00
L'actor de 24 anys, Ryan Grantham, ha estat condemnat a cadena perpètua després d'assassinar a la seva mare d'un tir al cap mentre tocava el piano. Els fets van succeir l'any 2020 quan l'actor tenia 21 anys i estava passant per un estat depressiu, aïllament i consum excessiu de cànnabis.

Després dels fets, es van trobar en els registres del seu ordinador enllaços a pàgines web amb imatges violentes. Grantham va reconèixer que volia cometre un assassinat en massa i matar a més persones, tant a la universitat com al pont de Lions Gate. Després de matar a la seva mare, l'actor va encendre unes espelmes, va penjar diversos rosaris i va resar abans de sortir de casa per continuar amb el seu pla.


Segons l'advocat de l'actor, aquest no s'ha sorprès gens per la sentència. "Crec que va anticipar el que la jutge va donar com a sentència. Crec que està força preocupat per tot l'assumpte. És una persona bastant petita, i anar al sistema penitenciari, estic segur que és un pensament descoratjador i aterridor per a ell", explica Chris Johnson, lletrat de l'intèrpret, al canal canadenc CTV.

Actualment, l'actor es troba en tractament psiquiàtric. La jutge ha assegurat que no pensa rebaixar la seva pena de presó fins, com a mínim, l'any 2034, quan es compleixin 14 anys del crim. Aleshores el seu cas serà revisat i s'estudiarà la possibilitat de concedir-li la llibertat condicional. Tot això sempre que ell mateix "avanci" en el seu propi procés, "continuïs el teu tractament psiquiàtric i et mantinguis fidel al compromís que em vas donar durant l'audiència sobre millorar-te a tu mateix".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: