Per què han multat amb més 150.000 euros aquesta famosa discoteca catalana?

per Redacció, el 26 de setembre de 2022 a les 06:00
Inspecció de Treball multarà la discoteca Waka Sabadell, que es troba al terme municipal de Sant Quirze del Vallès, amb més de 150.000 euros per incomplir diverses normatives laborals com ara tenir treballant menors d'edat -la majoria de 16 anys- i tenir personal de seguretat sense contracte.

Aquesta discoteca acumula un llarg historial de polèmiques amb denúncies de violació, com la que hi va haver aquest estiu, o al febrer, quan es va detenir un noi menor d'edat com a presumpte autor d'una altra agressió sexual. Totes dues van tenir lloc dins del local.


Però, tal com apunta TV3, el seu historial ve d'abans, amb casos de violència o discriminació racista del personal de seguretat o per casos de violència masclista. Un dels episodis més controvertits va ser al desembre passat, quan un miler de persones es van concentrar a l'exterior de les instal·lacions després que els vigilants neguessin l'entrada a un noi brasiler i hi va haver greus incidents.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: