Logotip de Adolescents.cat

Aquest és el millor moment per masturbar-se, segons els experts

per Redacció, el 26 de setembre de 2022 a les 06:00
La menstruació o dit d'altra manera, masturbar-se durant la menstruació. Aquesta pràctica, força comuna, però de la qual es parla poc, té beneficis que val la pena destacar.

El primer de dots és que ajuda a alleugerir els dolors que es puguin tenir durant la regla, segons diversos estudis duts a terme en els últims anys.

"A més, els orgasmes desencadenen l'alliberament d'oxitocina, dopamina, serotonina i endorfines. Aquestes substàncies químiques i hormones estan vinculades a la relaxació i a un millor humor, per la qual cosa els orgasmes milloren el teu benestar físic i mental", remarca l'experta en ginecologia Kate White.

D'altra banda, moltes persones noten un augment del desig sexual quan tenen la regla. Així doncs, per què no aprofitar-ho? També diuen que les sensacions són diferents, entre altres coses perquè la lubricació interior es barreja amb la sang de la regla i pot fer que tot sigui més fluid.

Masturbació, sexe i regla: consells


 Per tal de no tacar res, pots asseure't damunt una tovallola. També pots acariciar-te el clítoris amb el tampó o la copa menstrual posada
 Una altra bona opció és masturbar-te o tenir sexe a la dutxa. L'ideal és tenir un lubricant a punt, ja que a l'aigua sovint es necessita un extra perquè la penetració o masturbació sigui més fluida.
 Cal fer servir protecció. A part que durant la regla hi continua havent risc d'embaràs, tot i que menor, també hi ha risc de contraure infeccions de transmissió sexual.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: