Dos apunyalaments i un mort aquesta matinada a Barcelona

per Redacció, el 25 de setembre de 2022 a les 10:15
Dues persones han estat apunyalades a la ciutat i una d'elles ha mort a Barcelona, en la segona nit de les festes de la Mercè. Tal com ha avançat la periodista Anna Punsí, la persona que ha perdut la vida és un noi de 25 anys que ha estat agredit amb una arma blanca entre el carrer de Lleida i Paral·lel. Ha patit una aturada cardíaca i ha estat traslladat pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) a un hospital proper. Així i tot, res han pogut fer per salvar-li la vida i ha mort cap a les 3:30 de la matinada.

En el segon cas, l'agredit també ha estat un noi jove, però, els fets han passat entorn de la platja del Bogatell durant la matinada. El noi ha rebut una ganivetada al coll i ha estat traslladat pels serveis mèdics a l’Hospital de Mar, on l’han hagut d’intubar per la gravetat de les ferides que presentava. El seu pronòstic és reservat.


L'alcaldessa de la capital catalana, Ada Colau, ha lamentat els fets i ha traslladat el seu condol a la família del jove mort. "No hauria de passar mai", ha considerat Colau, que també ha explicat que, a hores d'ara, es desconeix exactament què ha passat en ambdós casos

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: