Laura Escanes i Risto Mejide se separen

per Redacció, el 25 de setembre de 2022 a les 18:33
Laura Escanes i Risto Mejide han anunciat la seva ruptura després de set anys de relació. Ho han fet públic a través de missatges a Instagram on cadascú explica la decisió.

"Tampoc crec que sigui un comiat perquè sé que, de la manera que sigui, ens tindrem l'un a l'altre per sempre. Han estat set anys meravellosos. També durs. Però ha estat un regal compartir la meva vida amb tu", ha assegurat la influencer.


Per la seva banda, Risto Mejide també ha volgut deixar clar que el temps que han passat junts ha estat maravellós: "Aquests set anys no han estat perfectes, i tot i així, o potser per això, segurament hagin estat els millors de la meva vida". A més a més, també espera que siguin tan bons exs com han estat com a parella.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide)



[fifecntrareport]
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: