Per què s'han separat Laura Escanes i Risto Mejide?

per Redacció, el 26 de setembre de 2022 a les 06:00
La relació entre la Laura Escanes i el Risto Mejide va començar l'any 2015. El seu romanç sempre ha estat molt polèmic, ja que quan van començar la Laura tan sols tenia 19 anys i en Risto en tenia 40. Però la diferencia d'edat no va ser cap impediment per a ells i van tirar la seva relació endavant, es van casar i van tenir una filla: Roma.

Ahir, 25 de setembre del 2022, la parella va anunciar públicament la seva separació. Els seus seguidors no deixen de preguntar-se què ha passat, però de moment no han rebut cap resposta. Només saben que la parella anunciava la seva separació el mateix dia, a la mateixa hora, amb una imatge similar i amb un text d'acomiadament. Abans de comunicar la notícia, però, en Risto ja havia anunciat a través dels seus Instastories que venia un comunicat important.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide)


La inesperada notícia ha donat pas a moltes especulacions, sobretot perquè han decidit separar-se una setmana abans del tercer aniversari de la seva filla, en comptes d'esperar-se. Alguns pensen que un dels dos ja està sortint amb una altra persona i volien comunicar la seva separació com abans i, d'altres, simplement, creuen que cap dels dos tenia ganes de seguir fingint que tot estava bé.


Finalment, cal recordar que la Laura i en Risto ja havien deixat entreveure al seu podcast "Cariño, ¿pero que dices?" que en algun moment se separarien. En un episodi en Risto parlava d'acomiadaments i la Laura deia: "Per què estàs donant per suposar que ens separarem? No ho entenc", i en Risto responia: "Perquè tot el que comença ha d'acabar". "No creus que les coses poden durar eternament?", responia la Laura. "Mai", afirmava en Risto.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: