Ja es poden demanar els ajuts per pagar el lloguer per a joves

per Redacció, el 28 de setembre de 2022 a les 06:00
El Govern implantarà diverses mesures per fer front a l'encariment de la vida. Es tracta d'una sèrie d'iniciatives anunciades aquest dimarts que mobilitzaran prop de 300 milions d'euros per fer front a la inflació i la crisi energètica derivada de la guerra d'Ucraïna.

Entre les mesures més destacades es troba la mobilització de 29 milions d'euros per a joves de fins a 36 anys que podran aconseguir fins a 250 euros mensuals per pagar el lloguer, depenent dels seus ingressos i del preu que paguen. Aquesta mesura està pensada per tots aquells joves que no han pogut obtenir l'ajuda al lloguer estatal i es posarà en marxa aquesta setmana.


 L'ajuda es port demanar a través d'aquest web de la Generalitat.

A més, si s'aprova en els pressupostos, el govern també pretén ampliar la T-Jove, dels 24 als 30 anys. Aquesta iniciativa mobilitzaria 30 milions d'euros i, si s'aprova, entraria en vigència el mes de gener de l'any que ve. Així, tots els joves de fins a 30 anys podrien ser titulars de la T-Jove i beneficiar-se de tots els seus beneficis, com la reducció de preu del transport públic.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: