Whatsapp incorpora aquesta nova opció

La plataforma introdueix els enllaços de trucada, que permeten enviar i rebre invitacions a través del xat

per Redacció, el 28 de setembre de 2022 a les 08:19
WhatsApp incorporarà aquest setembre una novetat: l'enllaç de trucada. L'empresa ha decidit incorporar aquesta funcionalitat després d'adonar-se que cada vegada es fa servir menys l'opció de trucar per comunicar-se a distància.

La nova eina apareix a la part superior de la pestanya "Trucades" de l'aplicació. Amb un sol clic l'usuari pot crear un enllaç per accedir a una conferència de vídeo o de veu, que es pot compartir als xats. Així, Whatsapp incorpora el seu Zoom o Google Meet particular. Aquestes sales podran ser de fins a 32 persones.


Es tracta doncs, d'una nova eina per fer videotrucades amb grups grans que vol facilitar la comunicació i estalviar temps.
 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: