Concerts gratuïts a Barcelona durant mig any

per Redacció, el 28 de setembre de 2022 a les 08:28
Si l'any passat l'Ajuntament de Barcelona va fer arribar concerts de petit format a mercats i entorns comercials al voltant del Nadal, aquest any aquesta proposta s'amplia a la tardor i els primers dies de primavera. De l'1 d'octubre al 31 de març.

Aquesta serà la durada del projecte Sons de ciutat que inclourà 200 actuacions en sis mesos, amb 82 ubicacions repartides per tots els districtes de la ciutat. Seran espais implicaran zones com la plaça de les Glòries, els Jardins de la Rambla de Sants o la plaça del Garrigó, a Nou Barris.


D'entrada, el govern municipal ha presentat la programació de la tardor, amb noms de bandes i músics com La Ludwig Band, Joan Colomo o Da Souza. El calendari per a cadascuna d'aquestes actuacions dels pròxims mesos es pot consultar al web que l'Ajuntament.

Totes les actuacions tindran lloc  les 12h del migdia del dissabte, en el cas de la tardor. Quan arribi Nadal, els recitals es dividiran entre els dijous i els diumenge, en diversos horaris.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: