Demanen matrimoni a Rosalía enmig d'un concert

per Redacció, el 28 de setembre de 2022 a les 06:00
Rosalía ha rebut un anell de compromís en mig del seu concert a Toronto, Canadà. Va ser una sorpresa per tothom i probablement ha estat un dels moments més surrealistes que ha viscut l'artista.

I no, no és Rauw Alejandro qui hi ha al darrere d'aquesta proposta de matrimoni. Va ser una fan de l'artista qui li va regalar un anell de Pandora enmig de la seva actuació.


Rosalía es va agenollar per obrir la caixa i es va endur una gran sorpresa en veure el que hi havia dins. "M'estàs demanant el que crec que m'estàs demanant?", va preguntar a la persona que li va fer arribar l'anell.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosaliaofcial)


"T'estimo molt. El portaré posat, però no estic preparada, d'acord?", va dir. Però tot seguit va afegir: "Bé, et diré una cosa, només per aquesta nit, vale?". I li va dedicar una cançó: "Aquesta cançó li vull dedicar a la meva promesa Fanny. Aquesta cançó és per a tu".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: