Aquests són els diferents tipus d'atracció que existeixen

per Redacció, el 1 d'octubre de 2022 a les 06:00
La teva parella t'atrau. Això està clar. Però com explica l'experta en relacions, Michelle Afont, aquesta atracció pot tenir diferents naturaleses. A vegades és una i d'altres n'és una altra, però en la majoria d'ocasions l'atracció que sents és una combinació de vàries. A continuació t'expliquem de quins tipus parlem:

 


Com més tipus d'atracció tinguis amb la teva parella, més probabilitats hi haurà de què la vostra relació sigui duradora. Ara que ja les coneixes, sabries dir quins tipus d'atracció has experimentat?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: