Què és i on és el «Punt R» masculí?

per Adolescents.cat, el 28 de setembre de 2022 a les 12:28
Un dels jocs sexuals que més agraeixen les persones amb penis, sobretot a Orient, és que la seva parella els sàpiga estimular el Punt R amb els dits. El punt R seria l’equivalent "masculí" a l’anomenat i mitificat Punt G "femení".

Animated GIF


Cal dir que el Punt R genera encara més controvèrsia, ja que es troba al recte i per tant només es pot estimular a través de l’anus. Els fans del Punt R asseguren que es tracta d’una zona molt rica en terminacions nervioses que es troben a la pròstata, al voltant de la uretra i just al coll de la bufeta.

Encara que se l’anomeni Punt R (o punt G en el cas de les persones amb vagina), cal remarcar que no és un punt en concret, sinó una zona. Sembla ser que l’excitació i estimulació manual d’aquesta zona provoca un orgasme molt més intens que el del penis i l’ejaculació té encara més quantitat de semen.


Ja ho sabeu, ho podeu començar a posar en pràctica!

Si voleu veure on és exactament el "Punt R" masculí, feu clic per veure la imatge!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: