Brad Pitt i Emily Ratajkowski estan junts?

per Redacció, el 29 de setembre de 2022 a les 09:20
Brad Pitt i Emily Ratajkowski estan sortint? Segons han confirmat diverses persones properes a l'actor i la model a Page Six, sí.

Brad Pitt, de 58 anys, es troba immers en la lluita per la custòdia dels seus fills després d'un llarg procés judicial (en la qual fins i tot s'ha vist involucrat l'FBI) amb la seva exparella Angelina Jolie.


Mentrestant, Emily Ratajkowski, de 31 anys, viu la fase inicial del seu divorci després de separar-se del productor Bear-McClard.

Tot plegat hauria provocat que l'actor i la model haguessin decidit veure's en secret. Tot i això, segons assenyala Page Six, no tindrien una relació estable, sinó que s'estarien veient de manera esporàdica degut, també, a les seves complicades agendes. 


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: