Hailey Bieber parla per primer cop sobre la relació d'en Justin i la Selena

per Redacció, el 30 de setembre de 2022 a les 06:00
Els fans de Justin Bieber fa anys que enfronten a Hailey Bieber i Selena Gómez pel simple fet que han compartit parella. La relació entre la Selena i en Justin va durar 7 anys, però va ser molt intermitent. Van decidir tallar de manera definitiva l'any 2018 i 3 mesos després el cantant es va comprometre amb la Hailey.

Aquest fet va provocar que molts pensessin que probablement en Justin va estar sortint amb la Selena i la Hailey al mateix temps, ja que tot va anar massa ràpid. En aquest sentit, la Hailey mai va donar la seva opinió, ja que no ha estat mai partidària de parlar de la relació d'altres persones. Fins ahir, que va anar de convidada al podcast Call Her Daddy i va accedir a parlar sobre el tema.


"És el meu millor amic i és la persona que més em fa riure del món. És simplement el millor. Li han passat moltes coses, ha hagut de superar moltes proves per la fama que li va arribar sent molt jove i és increïble que passar de totes les seves experiències segueixi sent tan normal com és. Vam ser amics molt abans que ni tan sols passés alguna cosa entre nosaltres i és una persona molt dolça i que es preocupa molt pels altres. Òbviament, ha tingut fases en què potser doncs no ha estat tan bé, però bé, tots podem passar per etapes de la nostra vida en què, si estem dolguts, no siguem nosaltres mateixos realment".

Sobre el tema de la Selena, va admetre que: "No vam estar junts ni una sola vegada quan ell estava amb ella. Quan vam començar a embolicar-nos no estava en una relació. Mai faria això, no estic interessada a trencar parelles i no m'hi van educar". I va afegir: "Puc entendre que sembli que ens vam casar de manera molt precipitada perquè just abans ells havien passat uns dies junts: aquesta va ser la manera amb que van tancar definitivament aquesta porta, però no estaven junts".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: