Així serà el spin-off de La Casa de Papel

per Redacció, el 30 de setembre de 2022 a les 06:00
La Casa de Papel, l'exitosa sèrie de Netflix, va arribar al seu final fa gairebé un any. Recentment, però, la plataforma ha compartit una molt bona notícia per tots els seus fans: la sèrie continuarà en forma de spin-off amb la història de Berlín.

Es tractarà d'una sèrie sobre el passat del personatge i els fets tindran lloc molt abans que succeís l'atracament de La Casa de Papel. La productora, Vancouver, ha confirmat que no només es veuran els atracaments i els plans del personatge, sinó que aquest ens sorprendrà amb la seva faceta romàntica.


El motiu pel qual s'ha triat aquest personatge és per la seva personalitat. Com ha explicat Àlex Pina a la premsa: "És un personatge generós, egoista, romàntic, cruel... Dóna molt de joc". I ha afegit: "Berlín és el resultat de com viatgem a través de la seva personalitat i de com visitem aquest costat més lúdic i lluminós, còmic i romàntic del personatge sense perdre aquesta psicopatia".

Julio Peña (A través de mi ventana), Michelle Jenner (Los Hombres de Paco), Tritán Ulloa (La catedral del mar), Begoña Vargas (Bienvenidos a Edén) i Joel Sánchez (que debuta a Berlín) formen l'equip de lladres que explorarà el passat del personatge encarnat per Pedro Alonso, que per descomptat capitanejaràeel grup. El rodatge començarà l'octubre del 2022 i la sèrie s'estrenarà el 2023.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: