WhatsApp prohibeix les captures de pantalla? Aquesta és la nova funcionalitat

per Redacció, el 30 de setembre de 2022 a les 06:00
Les captures de pantalla formen part del nostre dia a dia. Capturem un meme que ens ha fet gràcia, una foto del nostre amic/ga que ens fa gràcia, el missatge inesperat del nostre crush... tot queda guardat a la nostra galeria per poder recordar el moment o compartir-ho amb els amics. Però WhatsApp començarà a prohibir aquesta pràctica.

Mark Zuckerberg ja va aconsellar fa temps no fer captures de pantalla. És una violació a la privacitat de l'altra persona i el CEO de Meta n'està totalment en contra. És per això que l'actualització de WhatsApp vindrà amb dues funcions noves: notificacions cada cop que es realitza una captura de pantalla i la restricció d'aquestes.


Com expliquen des de WAbetainfo, mitjà especialitzat en les novetats tecnològiques de l'app de missatgeria instantània, la funció de bloqueig de captures de pantalla estarà activada per defecte en aquells missatges que es poden veure un sol cop i que contenen fotos o vídeos. Així, quan vulguem fer una captura ens apareixerà una alerta.
 

Per ara aquesta funció només estarà disponible pels missatges temporals. Tot i això, és possible que més endavant es pugui aplicar aquesta funció a tot tipus de missatges que enviem per WhatsApp.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: