Pla ideal (i amb descompte) per aquest octubre si t'agraden el cine i les sèries

per Redacció, el 29 de setembre de 2022 a les 06:00
Torna el Festival de Sitges! Del 6 al 16 d'octubre 2022 se celebrarà el 55 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya amb mes ressò.

 


I amb el Carnet Jove tindràs descompte per anar al Festival de Sitges:

 20% de descompte en la compra d’entrades pels titulars del carnet per a qualsevol sessió del “SITGES 2022 Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya” tant a través de la venda anticipada com a les taquilles del festival (excepte inauguració, cloenda, maratons de l’últim dia, localitat numerada, Abonaments, Packs i Butaca vip).

 50% de descompte en la compra d’entrades pels titulars del carnet per a sessions determinades del “SITGES 2022” Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya” tant a través de la venda anticipada com a les taquilles del festival (excepte inauguració, cloenda, maratons de l’últim dia, localitat numerada, Abonaments, Packs i Butaca vip).

 ABONAMENT ESPECIAL PACK CARNET JOVE amb preu reduït. El Pack Carnet Jove té un preu especial de 35€ IVA inclòs (comissió a banda en la venda anticipada en línia) i inclou 5 entrades a escollir de qualsevol secció, franja horària i sala, segons disponibilitat (1 entrada per 1 butaca d'una mateixa sessió, excepte inauguració, cloenda i maratons de l’últim dia) El Pack Carnet Jove, amb un màxim de 250 unitats, estarà disponible a la venda anticipades en línia al web de sitgesfilmfestival.com/cat amb validació webservice de la titularitat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: