Emma Chamberlain ensenya la seva impressionant nova casa

per Redacció, el 30 de setembre de 2022 a les 06:00
La model, influencer i empresària Emma Chamberlain ha sorprès els seus seguidors després d'ensenyar la seva casa. Es tracta d'una propietat de Los Angeles construïda als anys 50 que té l'aspecte d'una cabana al bosc.

Chamberlain ha mostrat la seva casa al mitjà Architectural Digest i ha explicat que ha treballat amb l'ajuda de dues dissenyadores per aconseguir aquest resultat final. "Sento que el meu estil amb la roba i la llar és una barreja de tot el que m'agrada de qualsevol època, i fer que tot tingui sentit junts" ha explicat.

 
Trobem decoració molt variada, des de mobles vintage fins a peces de disseny d'alta gamma. "Cada habitació té una sensació diferent i això m'encanta", ha comentat al vídeo. Una de les coses que més ha impactat és la làmpada d'aranya creada a través de cadenes que està valorada en 31.000 euros.

 
A més, ha volgut incorporar obres d'art creades pel seu pare. "El meu pare és una estrella del rock i m'encanten els seus quadres. Seria una mica incòmode si no ho fes, així que estic molt contenta que m'agradi", ha declarat.

I, finalment, una de les habitacions que més ha agradat és la cuina, amb armaris de color verd claret i un marbre blanc. El seu vestidor també ha causat molt d'impacte, ja que tot i estar poc decorat, és enorme. "Em fa una mica de vergonya admetre que tinc una habitació sencera per això", ha confessat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: