Aquesta famosa actriu espanyola, detinguda per l'agressió a un policia

per Redacció, el 3 d'octubre de 2022 a les 06:00
L'actriu Maria León ha estat detinguda aquest cap de setmana a Sevilla –on està participant en un rodatge - acusada d'un delicte d'atemptat contra l'autoritat. La policia local l'acusa d'haver donat un cop de puny i diverses coces a una agent en resistir-se a ser traslladada a comissaria.

Segons la policia, cap a les 5 de la matinada de dissabte l'actriu i uns amics es van encarar amb uns agents que estaven practicant una prova d'alcoholèmia a un ciclista. En demanar-los que s'identifiquessin, María León els va dir que ella no portava el DNI.


Quan els agents li van dir que els havia d'acompanyar dins el cotxe patrulla, ella va reaccionar agredint una policia local. Va ser llavors quan els agents la van detenir i la van portar a comissaria.

L'actriu ja ha quedat en llibertat provisional i es manté la investigació per un presumpte delicte d'atemptat contra l'autoritat.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: