Dua Lipa té nova parella?

per Redacció, el 3 d'octubre de 2022 a les 03:00
Els rumors d'una possible relació entre Dua Lipa i Arón Piper havien crescut en els últims mesos, sobretot després que se'ls veiés ballar junts, aquest passat estiu, en un local de Madrid.

Sembla, però, que entre ells només hi ha una amistat. I és que la cantant estaria sortint amb una altra persona: Trevor Noah, un popular presentador i còmic conegut per programes com The Daily Show.


Els artistes van ser vistos sopant en un restaurant de Nova York amb actitud afectuosa i passejant pels carrers de la ciutat fent-se abraçades i petons.
 


De Trevor se sap que va acabar la seva passada relació amb l'actriu Minka Kelly el mes de maig. I de Dua Lipa, que la seva última relació oficial va ser amb Anwar Hadid i que va finalitzar el desembre de 2021.

De moment ni Dua Lipa ni Trevor Noah s'han pronunciat, així que tot plegat, igual que amb Arón Piper, podria tractar-se només d'un rumor.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: