Logotip de Adolescents.cat

El patrimoni que Laura Escanes i Risto Mejide hauran de repartir-se després de la separació

per Redacció, el 3 d'octubre de 2022 a les 06:00
Fa una setmana que Laura Escanes i Risto Mejide anunciaven la seva separació. Després de set anys junts i una filla en comú, la Roma, la parella feia públic que havien decidit seguir per camins separats.

"Hem passat tan junts i après tantes coses (moltes bones i altres que m'hagués agradat no haver d'aprendre) que, abans de seguir cadascú per la seva banda, només queda sentir-se molt agraït pel camí caminat. Perquè tot suma. El bo, el dolent i el regular. Com algú va dir una vegada, va ser etern mentre va durar. Només espero que siguem tan bons ex com hem estat com parella", va dir el presentador a través de les xarxes socials.


Després de decidir fer aquest pas i anunciar-ho públicament, ara l'influencer i el publicista començaran el procés de divorci i de separació de béns. Segons informa Vanitatis, les propietats de l'exparella són: un pis a Barcelona, un altre a Madrid, un xalet a la Cerdanya i una empresa comuna.

Amb relació a les dues primeres, no hi hauria problema, ja que es tracten de pisos de lloguer. La casa a la Cerdanya, en canvi, sí que és de propietat i caldrà veure qui se la queda o si s'arriba a un acord de repartiment.


A més, tots dos són propietaris i administradors de l'empresa Tuyyoque Studio. SL, dedicada al lloguer "de la propietat intel·lectual" i que genera prop d'1 milió d'euros anuals.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: