La píndola anticonceptiva masculina, cada dia més a prop: com funcionaria?

per Redacció, el 3 d'octubre de 2022 a les 06:00
La píndola anticonceptiva masculina podria ser una realitat d'aquí poc. És per això que ja s'estan duent a terme diversos estudis i enquestes sobre aquesta novetat.

Un dels últims és el que ha portat a terme We-Vibe e YLabs, institució de recerca vinculada a la Universitat de Harvard (als EUA). En concret, aquesta entitat ha realitzat una enquesta a més de 3.500 persones i a experts en sexualitat de França, Alemanya, Suïssa, el Regne Unit, els Estats Units i Espanya. L'objectiu? Saber quin grau d'acceptació tindria aquesta nova píndola.


Els resultats mostren que el 79% dels homes espanyols estaria disposat a prendre's una hipotètica píndola anticonceptiva masculina. Així mateix, un 83% dels enquestats atribueixen la responsabilitat de l'anticoncepció a totes dues parts implicades.

Malgrat la predisposició a prendre una píndola anticonceptiva, però, el 41% dels homes afirma que no toleraria cap efecte secundari, especialment si afectés la seva libido.


Els mètodes


De moment els dos mètodes que hi ha damunt la taula són el NES/T3 i RISUG4. El primer és un gel que s'aplica en la pell i redueix el nombre d'espermatozoides. El segon és una injecció no hormonal en els conductes que detenen l'alliberament d'esperma. Tots dos mètodes, segons els investigadors, disposen de pocs o de cap efecte secundari.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: