Sèries que s'estrenen aquest octubre i que no et pots perdre

per Redacció, el 4 d'octubre de 2022 a les 06:00
El mes d'octubre ve amb moltes novetats i aquestes són 8 sèries que no et pots perdre:

 


Versió sense playbuzz
El club de la medianoche
Mike Flanagan ('La maldición de Hill House', 'Misa de medianoche') és el creador d'aquesta nova sèrie de terror protagonitzada per set joves que es reuneixen cada mitjanit per explicar històries de por i fan el pacte que el primer que mori haurà de fer el possible per comunicar-se amb els altres des del més enllà. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 7 d'octubre.

Derry Girls (3ª temporada)
Amb els problemes d'Irlanda del Nord com a teló de fons, aquesta comèdia segueix un grup d'amics a l'adolescència a principis dels anys noranta. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 7 d'octubre.

El míster
Després de ser expulsat de la NCAA, un temperamental entrenador de bàsquet masculí ha d'acceptar un treball a un institut per a noies. Però no triga a comprendre que les adolescents no són simples peons fàcils de manejar. Necessiten empatia i vulnerabilitat, conceptes estranys per a l'estoic entrenador Korn (John Stamos). Marvyn aprèn a connectar amb les jugadores i comença a convertir-se en la persona que sempre va voler ser. Les noies aprenen a prendre's més de debò i a trobar un equilibri tant dins com fora de la pista. On es pot veure? Disney+. Quan? A partir del 12 d'octubre.

Candy
Jessica Biel interpreta Candy Montgomery, una mare i mestressa de casa dels anys vuitanta que ho ha fet tot a la perfecció: un bon marit, dos fills, una bona casa, fins i tot una planificació acurada i execució de certes transgressions. Però quan la pressió del conformisme comença a ofegar-la, els seus actes demanen a crits una mica de llibertat. I amb resultats letals. On es pot veure? Disney+. Quan? A partir del 12 d'octubre.

El vigilante
Aquesta sèrie està basada en fets reals i està protagonitzada per Naomi Watts i Bobby Cannavale, una sèrie que ens explica la història d'una parella que s'ha d'enfrontar als missatges anònims d'algú que es diu ell mateix "El vigilante". On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 13 d'octubre.

Sagrada familia
Najwa Nimri és la protagonista d'aquesta sèrie en què la mudança d'una nova família a Fuente de Berro trencarà l'estabilitat del barri on viu la Gloria amb el seu nadó i l'Aitana, la seva au-pair, amagant-se d'un fosc passat. En un barri on res no és el que sembla, quatre veïnes forjaran una forta amistat amb un denominador comú: són mares. La seva relació sembla perfecta, fins que el passat de la Glòria ho canvia tot. És aleshores quan descobrirem del que és capaç una mare per protegir la seva família. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 14 d'octubre.

Star Wars: Tales of the jedi
Es tracta d'una sèrie animada de sis episodis que explica diverses històries sobre els Jedi de les precuelas, com el Comte Dooku o Ahsoka Tano. Tots dos seran posats a prova i hauran de prendre decisions que marcaran el seu destí. On es pot veure? Disney+. Quan? A partir del 26 d'octubre.

Si lo hubiera sabido
Què faries si poguessis començar de nou? Emma (Megan Montaner) és una dona de 30 anys decebuda amb el seu matrimoni de 10 anys amb en Nando. Atrapada en una rutina sense romanç ni emoció, s'adona que si pogués tornar enrere, no acceptaria la proposta de matrimoni d'en Nando, i decideix divorciar-se. Un parell de dies més tard, mentre es dirigeix a veure un eclipsi lunar poc comú amb els amics, una falla en el temps l'envia 10 anys enrere, el 2008. La seva ment de 30 anys està atrapada al cos de 20 anys. La vida li dóna l'oportunitat de reavaluar qui era i en qui vol convertir-se. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 28 d'octubre.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: