Logotip de Adolescents.cat

Multa milionària per a Kim Kardashian

per Redacció, el 4 d'octubre de 2022 a les 09:46
Kim Kardashian haurà de pagar una multa d'1,26 milions de dòlars per haver anunciat il·legalment criptomonedes a través de les xarxes socials.

La influencer ja ha comunicat que pagarà la sanció i que col·laborarà en la investigació que s'està duent a terme. A més a més, també s'ha compromès a no promoure cap mena d'actiu d'aquest tipus durant els pròxims tres anys.

Per què ha estat multada?


Kim Kardashian ha estat multada per vulnerar les lleis que regulen la publicitat de valors, que obliguen a revelar l'origen i la quantitat de diners rebuts a canvi de la promoció.

La celebrity no va informar en cap moment que li havien pagat 250.000 dòlars per fer una publicació al seu Instagram sobre els criptovalors EMAX, un producte de la companyia EthereumMax.

El missatge, publicat el 2021 deia: "T'agraden les criptomonedes? No és un consell financer, però comparteixo amb vosaltres el que m'acaben d'explicar els meus amics sobre EthereumMax!".

El gener passat, els inversors van presentar una demanda col·lectiva contra Kardashian i altres famosos, en què els acusaven d'haver inflat el preu de la criptomoneda. De fet, el boxejador Floyd Mayweather i els rapers DJ Khaled o T.I també han hagut de pagar per haver fet aquests anuncis.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: