Polèmica: un famós youtuber fingeix la seva mort

per Redacció, el 4 d'octubre de 2022 a les 10:43
Artagame ha protagonitzat una nova polèmica, probablement la més gran en la qual s'ha vist involucrat fins ara. I és que el youtuber ha creuat el que per molts és una línia vermella: ha simulat la seva mort.

Tot i que per molts estava clar que el vídeo es tractava d'una "broma" el problema és que, primer, no ho deixa clar, i segon molts dels seus seguidors són menors d'edat. De fet, en molts dels comentaris, es fa referència a aquest fet i s'acusa Arta de no tenir ni "ètica" ni "valors".

Tot i que el youtuber ha demanat perdó, encara és objectiu de crítiques, fins i tot d'alguns dels seus companys de professió. RickyEdit, per exemple, ha qualificat de "porqueria" els continguts d'Artagame.


Com comentàvem al principi, no és la primera vegada que el youtuber protagonitza una polèmica. Ha rebut moltes queixes per parlar de temes seriosos de manera molt poc rigorosa i per fer insinuacions molt controvertides, com ara que s'havia allistat a la guerra d'Ucraïna.

 
@levi_l.r #exito #humillada #fypシ #suscribete #fyppppppppppppppppppppppp #ricky #ricky #arta #mentiroso #parati #viral #famoso ♬ sonido original - levi_l.r


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: