No et sents còmode tenint sexe amb algú a qui no coneixes? És normal i aquest és el motiu

per Redacció, el 22 d'octubre de 2022 a les 06:00
L'alliberament sexual pot ser molt positiu en alguns aspectes, però també exerceix un control social sobre la sexualitat i el desig que en algunes ocasions pot donar lloc a una pressió correctiva per aquelles persones que no segueixen el model estàndard.

És possible que tinguis amics/gues a qui els agrada tenir sexe amb persones que gairebé no coneixen i per qui no senten res només pel simple fet de passar-ho bé. Això, sempre que es faci amb protecció, no ha de ser dolent. El problema ve quan tu no comparteixes aquesta mentalitat i et fan sentir com una persona "tancada" per no atrevir-te.


En realitat és normal que no et vingui de gust mantenir relacions sexuals amb algú amb qui no tens cap mena de feeling, per molt bo/na que estigui. El sexe et pot fer sentir vulnerable i exposat/da, no només perquè estiguis despullat/da davant una altra persona, sinó també perquè és un moment molt íntim. Necessitar conèixer bé a una persona abans de fer aquest pas és totalment lògic i comprensible i ningú t'ha de fer sentir estrany/a per això.

No caiguis en l'error de mantenir sexe amb algú amb qui realment no vols només per encaixar i sentir-te com els altres. Forçar-te a mantenir relacions sexuals mai és bona idea i probablement ho acabaràs recordant com una de les pitjors experiències que has viscut mai. Sentir-se còmode és imprescindible per passar-ho bé i que el sexe sigui satisfactori.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: