Logotip de Adolescents.cat

Laura Escanes va estar amb aquest youtuber mentre estava amb el Risto?

per Redacció, el 4 d'octubre de 2022 a les 06:00
Fa més d'una setmana que la Laura Escanes i en Risto Mejide van fer pública la seva separació. Tot i això, la parella segueix compartint domicili i sembla que la convivència no va massa bé. Un dels motius pels quals es creu que es deu tanta tensió entre ells és la presumpta infidelitat de l'influencer amb un famós youtuber segons informa en exclusiva El Periódico.

Els rumors van començar pocs dies després d'anunciar la separació. Suposadament, el 17 de gener del 2022, al Palau de la Música de Barcelona, es va celebrar la gala dels premis ESLAND i es van reunir els millors streamers i creadors de contingut del país. Allà va ser on la Laura va conèixer a Mr Jägger, amb qui sembla que va tenir molta química.

 
Segons diuen, la Laura i el streamer van estar flirtejant mentre el seu matrimoni amb en Risto encara seguia en peu. De fet, la seva relació es va tornar tan intensa que, fins i tot, l'entorn de la Laura va començar a sospitar que entre ells dos hi havia alguna cosa més que amistat.


Alguns mitjants han comunicat afirmat que el romanç entre la Laura i Mr Jägger hauria durat uns mesos i que va provocar més d'un conflicte en el seu matrimoni. Fins i tot, el seu podcast "Cariño, ¿pero qué dices?" es va veure en perill en més d'una ocasió, arribant a ajornar la seva presentació.


Qui és Mr Jägger?


El seu nom és Alberto Redondo Jiménez, té 28 anys i viu a Madrid. A Youtube compta amb més d'1,2 milions de subscriptors, a Instagram el segueixen més de 611 mil persones i a Twitch més d'un milió de persones. És conegut pel seu humor i pels tutorials i parodies que publica a Youtube.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: