Aquesta famosa actriu confessa que va patir angoixa i dismòrfia corporal per culpa d'un mem

per Redacció, el 5 d'octubre de 2022 a les 06:00
L'estrella de Hollywood Chloë Grace Moretz va triomfar amb 12 anys gràcies a la pel·lícula "Kick-Ass" (2010) i des d'aleshores la seva vida va canviar per complet. Ella mateixa ha reconegut a la revista 'Hunger' que durant anys va viure la seva vida "com una reclusa".

L'actriu, que ara té 25 anys, explica que d'adolescent es va convertir en un objectiu dels paparazzis. Recorda que, després de la pel·lícula, sempre tenia 10 o 15 fotògrafs que la seguien allà on anava. La cosa va empitjorar el 2014, quan va començar una relació amb el fill de l'exfutbolista David Beckham, Brooklyn Beckham.


La situació amb els paparazzis era cada cop més complicada i, fins i tot, un dia van empènyer a la seva mare i, tot i que no la van arribar a ferir, "la situació va ser molt caòtica". Va ser aleshores quan Grace va decidir anar a teràpia, però el pitjor encara havia d'arribar: un mem que li va provocar angoixa i dismòrfia corporal, una afectació en què la persona es capfica de tal manera en un suposat defecte físic que no pot deixar de pensar-hi.

Aquest mem va aparèixer l'any 2016 i consistia en una imatge que li havia fet un paparazzi on se la veia portant unes caixes de pizza retocada de tal manera que semblava que tenia el tors curt i les cames molt llargues. En el mem se la comparava amb una imatge d'un capítol de la sèrie "Padre de Família" i a l'actriu no li va fer gens de gràcia: "Recordo que pensava: 'fan servir el meu cos com una broma i és una cosa que no puc canviar'."


Va passar una època molt dolenta que la va afectar a la seva feina. Fins i tot assegura que no era capaç de gaudir a les catifes vermelles i que tremolava cada cop que algú li feia una foto. Però la pandèmia la va ajudar, ja que va tenir temps per descansar i estar millor amb ella mateixa. "Aquests dos últims anys han estat transformadors. Soc molt diferent de la nena que era. Em sento una dona, ara".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: