Estàs solter/a? Això diu la ciència diu sobre tu

per Redacció, el 30 de novembre de 2023 a les 06:00
Una investigació publicada a la revista especialitzada 'Evolution and Humar Behavior' va concloure que les persones solteres dediquen més temps a posar-se guapes que les persones que es troben en una relació.

La psicòloga Carlota Batres va concloure que les activitats com maquillar-se, aplicar-se cosmètics, pentinar-se, fer exercici, etc. són dutes a terme de manera més intensa pels participants que no tenen parella. Un dels motius més evidents és que aquestes persones tenen cites i volen causar una bona impressió a l'altra persona.


De fet, ja diuen que quan tens parella et relaxes i no t'esforces tant a estar guapo/a perquè saps que l'altra persona ja t'estima i li agrades tal com ets. Però hi ha altres motius pels quals una persona pot dedicar més temps a aquestes activitats com, per exemple, les xarxes socials. Com explica l'experta, "les persones que passen més temps a les xarxes socials dediquen dues hores més al dia a millorar la seva aparença que les persones que hi passen menys temps".

A més, les dones també solen dedicar una mica més de temps que els homes a aquestes activitats, sobretot a les regions on els rols de gènere estan molt marcats. Però sigui com sigui, en ocasions especials, a tothom li agrada dedicar un temps a arreglar-se i veure's més atractiu/va.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: