Així és la nova funció que arribarà a WhatsApp

per Redacció, el 5 d'octubre de 2022 a les 08:23
Whatsapp ha començat a posar en marxa una nova opció. La funcionalitat evita que els usuaris facin captures de pantalla i enregistraments de vídeo de les imatges que han estat enviades per veure's un sol cop.

Quan s'envia una foto un vídeo perquè només es pugui visualitzar una vegada, Whatsapp impedeix que es reenviï, es guardi, es destaqui o es comparteixi.

 




Ara, està desenvolupant una funcionalitat que bloquejarà les captures i les guardarà com un arxiu en negre. De fet, si l'usuari intenta fer-ho, li apareixerà el següent missatge: "no és possible fer la captura a causa de la política de seguretat".


L'opció es limitarà a les imatges i els vídeos, i no serà possible impedir les captures de pantalla de les converses de Whatsapp. A hores d'ara, la característica només està disponible en versiona beta i encara no ha arribat a tots els usuaris.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: