Aquesta ha estat la reacció de Mr Jägger després de ser relacionat amb Laura Escanes

per Redacció, el 5 d'octubre de 2022 a les 08:27
Ahir El Periódico publicava en exclusiva un article que relacionava Laura Escanes amb el youtuber Mr Jägger. Segons el mitjà, els dos haurien començat a veure's quan ella encara estava amb Risto Mejide.


Suposadament, tot hauria començat el 17 de gener del 2022, al Palau de la Música de Barcelona, quan es va celebrar la gala dels premis ESLAND i es van reunir els millors streamers i creadors de contingut del país. Allà va ser on la Laura va conèixer a Mr Jägger.

 
Segons diuen, la Laura i el streamer van estar flirtejant mentre el seu matrimoni amb en Risto encara seguia en peu. De fet, la seva relació es va tornar tan intensa que, fins i tot, l'entorn de la Laura va començar a sospitar que entre ells dos hi havia alguna cosa més que amistat.



La reacció de Mr Jägger


Alberto Redondo Jiménez, conegut com a Mr Jägger, ha decidit reaccionar a la notícia publicant un missatge amb to d'humor. De fet, ni tal sols ha fet servir paraules. Ha publicat un tuit on es veu una dona atrapada dins una gàbia gegant.

Hi ha qui pensa que el tuit és clarament sarcàstic i que el youtuber s'està prenent amb humor els rumors que el relacionen amb Laura Escanes. Altres, en canvi, pensen que és la seva manera de dir que tot és veritat i que l'han "atrapat".
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: