Shakira, Piqué i la suposada prohibició que s'ha fet viral a Twitter

per Redacció, el 5 d'octubre de 2022 a les 09:06
Tot i que ja fa gairebé quatre mesos que Shakira i Gerard Piqué van anunciar la seva separació, encara continua sortint informació relacionada amb la cantant i el futbolista.

La majoria d'articles i tuits que es publiquen, però, no parlen del present, sinó que recuperen moments del passat que havien quedat oblidats.


Aquest és el cas del fil viral publicat per Selene. La usuària recull a través de Twitter diversos comportaments i reaccions polèmiques de Piqué.

En un dels missatges més comentats, Selene rescata una entrevista de Shakira en què insinuava que no podia gravar els seus vídeos amb homes i que li tocava "actuar" amb dones. A causa de la reacció dels seus seguidors en aquell moment, Shakira va haver d'aclarir que Piqué no era una persona ni gelosa ni territorial.


 

"Hola a tots. Recentment, en algunes entrevistes vaig esmentar que el Gerard a vegades podia ser territorial. Ho vaig dir de manera humorística, però veig que molts mitjans de premsa ho han pres de manera literal. La realitat és que tenim una relació bonica i de mútua confiança", deia la cantant.

A banda d'aquest polèmic episodi, al fil de Twitter hi podem trobar més moments controvertits. Us el deixem aquí:
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: