Així són les hybrid lashes, les extensions de pestanyes que estan més de moda

per Redacció, el 8 de març de 2024 a les 06:00
Les nostres pestanyes també noten el pas del temps, igual que la resta del nostre cos. Com explica Aura Serras, directora de RevitaLash Espanya, les pestanyes van perdent longitud, es van tornant rígides, menys flexibles i menys denses.

Per combatre l'envelliment de les pestanyes, hi ha tres opcions: la màscara de pestanyes, que han demostrat ser molt eficaces tant a curt com a llarg termini; els tractaments específics per enfortir-les i les extensions, amb les que pots aconseguir una caiguda d'ulls 100% personalitzada. Però cada cop són més les persones que estan optant per les hydrid lashes, una tècnica d'aplicació que és capaç d'augmentar el volum i la longitud sense renunciar a l'aspecte suau i natural de la pestanya.


Com explica Verónica Castro, directora del centre de bellesa Vanitas Espai, combina dues tècniques: les pestanyes de volum i les clàssiques. A més, té molts avantatges, com la possibilitat de personalitzar totalment l'acabat. La principal diferencia entre les pestanyes híbrides i les clàssiques és que les hibrides aporten més densitat, ja que treballa amb una ràtio de més d'una pestanya postissa per cada una natural, mentre que les clàssiques s'apliquen amb una ràtio d'una postissa per cada pestanya natural.

Aquesta nova tècnica és apta per tota mena de pestanyes, però els millors resultats s'aconsegueixen en les que són "mitjanament llargues i sanes". Si estàs pensant a provar aquesta nova tècnica recorda que és molt important fer-ho en mans de professionals ben qualificats.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: