Fan fora un professor perquè els alumnes suspenien massa

per Redacció, el 7 d'octubre de 2022 a les 08:45
Maitland Jones Jr. ha denunciat que l'han fet fora de la Universitat de Nova York per ser massa exigent amb els alumnes, que es van queixar de les seves classes després de suspendre.

Dels 350 estudiants matriculats a química orgànica, 82 van signar una reclamació que apuntava al docent com al culpable de les seves baixes notes. Aquesta petició va empènyer la universitat a acomiadar-lo a principis d'aquest any. Aquest dimarts, la NYU va manifestar en un comunicat que els estudiants l'acusaven de falta de resposta, condescendència i manca de transparència en les qualificacions.


"El van contractar per ensenyar i no va tenir èxit", afirma un portaveu de la universitat, que acusa el professor de presentar "indicadors preocupants" en la seva tasca, amb un gran nombre d'alumnes que van abandonar la carrera per culpa seva.

Les versions, però, són contradictòries. El The New York Times va publicar un article en el qual companys de professió i alumnes defensaven Jones Jr. Segons aquests testimonis, els estudiants que es van queixar ho van fer simplement perquè havien tret males notes. A més, segons el The Times, els autors de la queixa no demanaven que se l'acomiadés.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: