Logotip de Adolescents.cat

Les reaccions de Risto Mejide i Laura Escanes als rumors d'infidelitat

per Redacció, el 6 d'octubre de 2022 a les 08:57
El Periódico publicava en exclusiva un article que relacionava Laura Escanes amb el youtuber Mr Jägger. Segons el mitjà, els dos haurien començat a veure's quan ella encara estava amb Risto Mejide.

Des que va sortir aquesta informació que els rumors no han parat de créixer. De moment, els tres implicats han decidit respondre amb humor.

 
El primer a fer-ho va ser Mr. Jägger que va publicar un meme al seu Twitter traient importància a les especulacions que estaven circulant. Poc després va arribar la contestació de Laura Escanes. La influnecer va publicar diverses stories on assegurava, amb ironia, que estava anant a veure "el seu quart nòvio".


 
I finalment Risto Mejide també va decidir pronunciar-se fent broma. El presentador va difondre una fotografia amb munt de llibres i el següent text: "Us presento a la meva nova il·lusió. No és de parlar molt, però cal saber llegir-la. Ens coneixem des de fa anys, i cada vegada que ens retrobem sorgeix l'espurna del primer dia. Ningú com ella per a passar pàgina. Si us plau, no ens tragueu fotos, que no li agrada que la jutgin pel seu aspecte. Us aniré explicant".

De moment, no se sap si Laura Escanes va tenir una relació amb Mr. Jägger. El que sí que a assegurat, però, és que ara mateix no està amb ningú.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: