Angelina Jolie denuncia a Brad Pitt i l'acusa de maltractar-la a ella i als seus fills

per Redacció, el 6 d'octubre de 2022 a les 06:00
Angelina Jolie ha acusat Brad Pitt d'abús i maltractament. L'actriu ha reveal al tribunal de Los Angeles que al setembre de l'any 2016, en un avió privat mentre tornaven cap a Califòrnia amb els nens després de visitar la seva vinya de 500 hectàrees a França, van patir maltractament per part de l'actor.

La denúncia de l'actriu ha estat la resposta a una altra denúncia que l'actor ha posat a l'actriu per incomplir un dels acords als quals van arribar després del seu divorci: no vendre el seu famós Château Miraval, una mansió rodejada de vinyes que tenien junts a Correns, la Costa Blava francesa.


Segons explica Angelina a la demanda, l'incident va començar quan l'actor la va acusar de ser massa considerada amb els nens. Tots dos van iniciar una discussió i van cridar-se a l'avió. Aleshores Brad Pitt la va agafar del cap i de les espatlles per sacsejar-la i la va empènyer contra la paret del lavabo. Després, l'actor va colpejar diversos cops el sostre de l'avió i Angelina va marxar del lavabo.

La demanda va ser tancada el novembre del 2016 per l'FBI, ja que l'exparella va acordar que els càrrecs criminals no es perseguirien en aquest cas a causa de diversos factors. També es va descriure, però, com l'actor va colpejar a un dels seus fills i va estrangular-ne a un altre.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: