Logotip de Adolescents.cat

Per què algunes persones volen fer més gran el seu clítoris?

per Redacció, el 6 d'octubre de 2022 a les 06:00
Kristie és una maquilladora de 34 anys que viu a Phoenix (EE.UU.) i té dos fills. El seu embaràs i lactància van acabar amb la seva libido i, tot i que tenia ganes de voler tenir sexe, no li venia gens de gust. Va decidir anar al ginecòleg a veure si li donava una solució, però no ho va aconseguir.

Aleshores va ser quan va descobrir una crema d'esteroides anabòlics, l'ingredient actiu de la qual era DHT, una substància similar a la testosterona, però més potent. Es tractava d'un remei hormonal que l'ajudaria a enfortir el clítoris. Va començar aplicant una petita quantitat de crema dos cops al dia i, en menys d'una setmana, el seu clítoris ja estava més gran i més sensible. Va descobrir que arribava a l'orgasme amb més facilitat i que aquest era més intens.


Els metges han observat un interès creixent per aquesta tendència. Les persones que decideixen engrandir el seu clítoris són moltes i els motius pels quals ho fan són molt variats. Algunes simplement volen un clítoris més gran per solucionar la baixa excitació o la falta d'orgasme i d'altres recorren al tractament per la disfòria de gènere o qüestions estètiques.

A Espanya aquest medicament no es pot comprar lliurement a la farmàcia, sinó que com explica la ginecòloga Marta Sánche-Dehesa Rincón, directora de HM IMI Toledo: "Ha de ser prescrit per un metge, previ estudi i anamnesi". Normalment, es recepta a dones que tenen la menopausa o que per algun motiu mèdic el seu desig sexual ha minvat. En aquests casos, el tractament amb DHT ajuda a millorar la situació.


Cal tenir present que la mida del clítoris depèn generalment de la genètica i que no determina la satisfacció sexual. A més, si no s'utilitza la dosi adequada pot provocar el desenvolupament de caràcters sexuals masculins en dones. I també pot proliferar el pèl corporal, es pot debilitar el cabell, pot aparèixer acne, la veu es pot tornar més ronca i, fins i tot, pot causar problemes d'ovulació o el colesterol alt.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: