Trucs que t'ajudaran a pujar la teva autoestima i veure't més atractiu/va

per Redacció, el 6 de març de 2024 a les 06:00
Hi ha moments a la vida en què no saps ben bé perquè, però et sents sexy. Et sents feliç, somrius més, estàs ple/na d'energia positiva... La gent capta aquesta energia i això és el que fa que et vegin més atractiu/va.

Com expliquen des de Poosh, hi ha algunes maneres amb què pots aconseguir sentir-te així. Una d'elles és connectar amb els altres, ja que som éssers socials i cultivar vincles amb persones que t'importen o establir nous vincles d'amistat o romàntics aporten una recompensa al teu cervell.


En aquest sentit, el teu cervell també s'alegra quan et protegeixes i tens "l'autocontrol necessari per deixar en llegit el missatge d'una persona tòxica". Es tracta d'un acte d'amor propi que el teu organisme agraeix, ja que el teu cervell entén que estàs fent això perquè és bo per tu i t'estimes molt.

Finalment, ser amable també et fa pujar l'autoestima i, per tant, estar més content/a atractiu/va. Fer-li un favor inesperat a algú, escriure una carta a un amic o company que està passant per un mal moment... petits gestos que ajuden a les altres persones i que a tu també et fan sentir bé.


Aquests trucs t'ajudaran a sentir-te bé amb tu mateix. I si vols sentir-te millor físicament, prova de fer-te un pentinat nou que et quedi bé, estrena roba que t'encanti, fes exercici... Es tracta de fer coses que al final del dia et faran sentir bé.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: