Bad Bunny serà el protagonista d'aquesta esperada pel·lícula

per Redacció, el 7 d'octubre de 2022 a les 06:00
Bad Bunny serà el protagonista de 'El Muerto', la pel·lícula de Sony que se centrarà en el malvat de Spider-man. El director de la pel·lícula serà jonás Cuarón, un professional molt conegut internacionalment.

Jonás haurà de continuar l'univers superheroic que està construint Sony, que fins al moment només té dues pel·lícules sobre Venom i una sobre Morbius, un letal vampir interpretat per Jared Leto.


Per ara l'únic que se sap sobre aquesta nova pel·lícula és que es tractarà d'un antiheroi i lluitador professional que rebrà un poder sobrenatural que el farà comprendre els límits del bé i el mal.

Després de veure'l com a personatge secundari a Bullet Train, per primer cop veurem a Bad Bunny com a protagonista d'aquesta pel·lícula. De moment no hi ha cap imatge promocional, però l'artista ha confessat que està molt il·lusionat amb el projecte.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: