Logotip de Adolescents.cat

Així és com Selena Gómez ha defensat a Hailey Bieber durant un directe a TikTok

per Redacció, el 7 d'octubre de 2022 a les 06:00
Recentment, Hailey Bieber ha parlat a una entrevista amb Alexandra Cooper sobre la seva relació amb en Justin i què va passar amb la Selena Gómez. Tot i que molts fans creuen que la relació entre la Hailey i en Justin va començar abans que ell ho deixés definitivament amb la Selena, no va ser així.

"Quan ell i jo vam començar a embolicar-nos o qualsevol cosa, ell no estava en una relació, en cap moment. Jo mai faria això. No és el meu caràcter ficar-se a la relació d'algú. Simplement mai faria això. Em van criar millor que això. No estic interessada a fer això i mai no ho vaig estar", va confessar durant l'entrevista.

 
@haileybclips Hailey on @Call Her Daddy 💗 #haileybieber ♬ original sound - Hailey Bieber Clips

I és que l'assetjament que ha rebut la model durant els últims anys per part dels fans de la cantant en més d'una ocasió l'ha fet necessitar teràpia. Fins i tot després del casament dels Bieber, Hailey va tenir una conversa amb la Selena i assegura que "tot és respecte entre nosaltres. Tot és amor. Ni Justin ni jo, devem res a ningú, només respecte. Jo la respecto".


Després d'aquestes declaracions, la mateixa cantant va sortir en la seva defensa durant un directe a TikTok i va demanar respecte. "No és just, perquè a ningú se li hauria de parlar de la manera com jo he vist", explicava. "Si dones suport a Rare, has de saber que també estàs representant el que significa, i això és: les paraules importen, veritablement importen", afegia i demanava paraules amables per part dels seus fans.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: