Parles massa amb la teva parella?

per Redacció, el 4 de desembre de 2023 a les 06:00
Quan comences una relació, és normal tenir moltes ganes de parlar amb aquesta persona i estar constantment enviant-li missatges. Li expliques com t'ha anat el dia, què estàs fent, anècdotes... i no et pots separar del mòbil. T'encanta parlar amb ell/a i no hi ha res que et resulti més interessant que això.

És possible que aquesta dinàmica us funcioni. Cada parella té la seva rutina comunicativa i, sempre que no us generi cap malestar, no hi ha cap problema. Però, desgraciadament, els missatges de WhatsApp poden acabar generant discussions i malentesos.


Moltes parelles no són capaces d'establir una barrera entre el que és una comunicació sana i el que no. Si notes que rebre molts missatges de la teva parella o que la falta d'aquests et genera ansietat i/o frustració, voldrà dir que no us esteu sabent comunicar de manera sana.

Enviar missatges a la teva parella durant el dia és una manera de sentir-la a prop. Però quan els missatges espontanis es converteixen en una retransmissió gairebé en directe de la vostra vida, us acabareu perdent moltes coses bones del vostre entorn pel fet d'estar mirant el mòbil.


Per tant, analitza com et sents amb la comunicació que tens amb la teva parella. Sents que perds el temps enviant tants missatges? T'atabales amb tants missatges? Probablement necessites més espai. I si el que necessites és estar constantment parlant amb la teva parella, és possible que tinguis problemes d'autoestima o et sentis insegur/a en la relació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: