¡

Mor l'actriu Beatriz Álvarez-Guerra als 28 anys en un accident de trànsit

¡
per Redacció, el 7 d'octubre de 2022 a les 09:01
L'actriu Beatriz Álvarez-Guerra va morir dimarts als 28 anys en un tràgic accident de trànsit, segons s'ha sabut fa poques hores. El cotxe en que viatjava es va precipitar a un riu a Pontevedra. Conduia la seva parella, que no té el carnet i que va aconseguir sortir del vehicle just quan el vehicle va impactar amb l'aigua. 

El conductor, de 24 anys, va intentar salvar la seva parella i va demanar ajuda als veïns del poble, però no van poder fer res oer salvar-li la vida. El noi ha estat detingut i se l'acusa d'un delicte contra la seguretat viària i d'un altre d'homicidi imprudent.


Beatriz Álvarez-Guerra era una actiu polifacètica, que interpretava els seus personatges en el cinema i als teatres. La pel·lícula més destacada en què va participar és "Te fuiste antes de tiempo", dirigida per Borja Álvarez; però també va actuar als curts "Los Inocentes", "Todo al Rojo" i "El tiempo", així com a les obres de teatre "El legado" i "Noche Àrabe".

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: