Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les dures condicions laborals de Shein

per Redacció, el 10 d'octubre de 2022 a les 06:00
La campanya 'Roba Neta' on participa la Federació Setem, ha denunciat aquest dijous les males condicions laborals de la companyia tèxtil Shein. Treballadors sense contracte, jornades de 75 hores a la setmana, poca seguretat en els espais de treball...

Les dades s'han tret de l'informe de Public Eye, el qual ha comptat amb la col·laboració d'investigadors procedents d'una organització que defensa els drets laborals del sud de la Xina. Fins fa poc "Zara era l'exemple de moda ràpida, amb un cicle de producció de quatre setmanes. Però Shein pot produir un vestit en una setmana, des del disseny fins a l'embalatge", assegura José Luis Mariñelarena, el portaveu de la campanya.

Amb motiu del dia Mundial del Treball Decent que se celebra avui 7 d'octubre, aquesta red d'ONG i sindicats ha llançat una acció per sensibilitzar als influencers que des de les xarxes socials promocionen la roba d'aquesta companyia. 

Aquesta és la cara oculta de shein:

 
@celforbor surt a la llum la cara oculta de Shein @setemcat demana transparència i que s'acabi la vulneració de drets laborals #greenscreen #peratu #noticiestiktok #noticiescatalunya ♬ Epic Music(863502) - Draganov89
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: