Per què hi ha hagut tanta polèmica amb Iker Casillas?

per Redacció, el 10 d'octubre de 2022 a les 09:24
Poc després de fer-se públic que l'exporter del Real Madrid, Iker Casillas, tenia nova parella - Alejandra Onieva, la germana de l'expromès de Tamara Falcó- l'esportista s'ha vist involucrat en una polèmica per la publicació d'un inesperat tuit. En el missatge es llegia: "Espero que em respectin: soc gai".


Com era d'esperar, el tuit ha provocat desenes de reaccions, entre elles missatges crítics cap a l'exporter per suposadament fer broma sobre la seva sexualitat.


No obstant això, un parell d'hores després de l'aparició del text, l'esportista ha publicat un altre missatge donant resposta als seus seguidors: "Compte hackejat. Per sort, tot en ordre. Disculpes a tots els meus seguidors. I, per descomptat, més disculpes a la comunitat LGTB". Malgrat atribuir-se l'incident a un presumpte atac de hackers, entre els usuaris, hi ha hagut persones que han considerat que, en cas que tot plegat s'hagués tractat inicialment d'una broma, hauria estat una "de mal gust". Segons han apuntat aquestes veus, "no tindria excusa ni disculpa" perquè seria "una vegada més la demostració que el masclisme i l'homofòbia continuen presents en el futbol". 
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: